Biografie

Sven Elias vertaalt zijn liefde voor het leven door muziek. Van kinds af heen blijkt deze geboren entertainer een bijzonder talent te bezitten voor alles wat met muziek te maken heeft. Hij begint al vroeg met dansen maar ontdekt gaandeweg zijn passie voor de kunst van het Dj-en het produceren van tracks. Vandaag de dag is hij uitgegroeid tot een ervaren DJ met een bijzondere gave om precies aan te voelen wat de dansvloer nodig heeft.

biografieHet maakt niet uit of het gaat om een kleine club of een groot festival, hij ziet het als zijn missie om elke feest naar een hogere level te brengen. Hij wilt het publiek laten genieten en ervoor zorgen dat iedereen zich vrij voelt. Inmiddels heeft zijn liefde voor muziek hem in vele clubs door heel Nederland gebracht, maar tegenwoordig gaan zijn muzikale vibes tot ver buiten de nationale grenzen. Bij The Young Beethoven is hij the Master of loops, sounds & special FX!

Te herkennen aan zijn brede glimlach en zijn energieke uitstraling staat hij achter de draaitafel en mixt met gevoel de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar.

Komende Shows

No shows booked at the moment.

• Laatste Muziek